New York Rangers varasi täysin ennakko-odotusten mukaisesti Kaapo Kakon NHL-varaustilaisuuden kakkosvuorolla.

Perinteikkään seuran GM Jeff Gorton ei lataa 18-vuotiaan supertalentin niskaan liiallisia odotuksia, vaan nuorukaisen tilanteeseen palataan syyskuussa harjoitusleirien alkaessa.

– En halua sanoa, että odotamme häneltä 30 maalia, 80 pistettä tai vastaavaa. En haluaisi koskaan laittaa sellaisia odotuksia nuoren miehen harteille. Odotamme, että hän tulee valmiina ja auttaa meitä nopeasti. Hän on kuka on. Katsotaan, mitä se tarkoittaa syyskuussa, Gorton kommentoi medialle Kakon valinnan ratkettua.

– Hän tuo meille maalintekotaitoa, kokoa, taitoa, pelinäkemystä ja luisteluvoimaa, luetteli seuran Euroopan kykyjenetsinnästä vastaava Nikolai Bobrov.

–  Meille New Yorkissa tämä on käänteentekevä asia, siitä ei ole kysymystäkään. Loistava lahjakkuus, hyvä poika, jalat maassa -tyyppi, rauhallinen. Tuskin maltan odottaa että fanit Madison Square Gardenilla pääsevät näkemään tämän pojan kasvavan heidän silmiensä edessä. Siitä tulee upeaa, seuran puheenjohtaja John Davidson kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Katso Kakon omat terveiset Rangers-faneille alta löytyvältä videolta.

New York Rangers

@NYRangers
“I am so excited to be one of the Rangers”

#NYRDraft Pick Kaapo Kakko
(@SAPSports)

New York Rangers

@NYRangers
“We’re very fortunate to get a player like that.”

#NYR Organization on drafting Kaapo Kakko