Dallas Starsissa hyökkäävä Tyler Seguin kehui suomalaispakki Miro Heiskasen maasta taivaaseen NBC Sportsin haastattelussa. Tulokaspelaaja nakutti ensimmäisellä runkosarjakaudellaan 82 koitoksessa pisteet 12+21=33, 13 pudotuspeliottelun saldo oli 2+2=4.

Puolustaja vakuutti muutenkin kuin pisteiden valossa.

– Ensiksi hän yllätti jatkuvasti, mutta kauden päätteeksi pystyi vain sanoa, että ”tuossa Miro on”, Seguin heitti Heiskasen tasosta.

Suomalainen petrasi jatkuvasti kauden mittaan.

– Rehellisesti sanottuna, hän ylsi menneellä kaudella siihen pisteeseen, jossa lakkasin yllättymästä.

Seguin haluaisi pitää vielä ainakin varmuudella pari seuraavaa kautta tähtipaidoissa pelaavan Heiskasen joukkueessa pidempäänkin.

– Haluaisin, että hänet voisi piilottaa muutamaksi vuodeksi pidempään Dallasiin, niin kaikki eivät tietäisi, kuinka hyvä hän on. Hän oli niin hyvä, että kaikki tietävät hänet. Hän on tulevaisuudessa mieletön pelaaja Dallas Starsille.