Suomi-Sarjassa pelaava Kiekko-Espoo tiedotti maanantaina Facebook-tilillään hankkineensa kokoonpanoon peräti viisi uutta pelaajaa.

https://www.facebook.com/KiekkoEspooOfficial/photos/a.674257772943858/949707782065521/?type=3&theater

Maalivahti Riku Lindroos saapuu pääkaupunkiseudulle Jokipojista, pakit Aleksi Honka ranskalaisesta Toursista sekä Anton Kokkonen Hokista ja hyökkääjät Juuso Hämäläinen JHT:sta, Miika Rissanen KOOVEE:sta sekä Oscar Leppänen Hokista.

Puolustaja Hongan sukunimi on tuttu suomalaiselle kiekkoväelle. Hänen veljistään Anttoni Honkaon alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari, Julius Honka on myös alle 20-vuotiaiden MM-kultamitalisti. Lisäksi hän on pelannut NHL:ssä ja Leijonien paidassa MM-kisoja.

Muista pelaajista mainittavia ovat Kokkonen, Rissanen ja Leppänen, jotka ovat kaikki pelanneet sarjaporrasta ylempänä Mestiksessä.