TPS vahvistaa joukkuettaan kolmella uudella ruotsalaisnimellä.

Liiga seura tiedottaa, että hyökkääjä Anton Holm sekä puolustajat Filip Windlert ja Henrik Larsson liittyvät mustavalkoisiin Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Allsvenskanista. Kaikki kolme sopimusta ovat yhden kauden mittaisia.

Kolmikosta löytyy potentiaalia: 29-vuotias Holm on iskenyt Ruotsissa varsin mainioita tehoja. Hän iski viime kaudella AIK:ssa 39 ottelussa tehot 18+20=38.

– Anton on iso ja vahva hyökkääjä, joka on ollut tehokas Allsvenskanissa. Hänellä on erinomainen laukaus ja hän pystyy tekemään myös peliä. Anton näki Turun hyvänä paikkana mennä urallaan eteenpäin, HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Pakkien paikalla viihtyvät 24-vuotias Larsson ja 26-vuotias Windlert ovat molemmat pelanneet myös otteluita Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä. Suurin osa peleistä on sujunut silti toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Windlert on hyvin luisteleva puolustaja, jonka vahvuudet ovat puolustuspelissä. Filip on myös hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja Niittymäki avaa.

Larsson tuo taitoa TPS:n pakistoon. Puolustaja kirjautti 33 ottelussa 24 tehopistettä. Potentiaalista kertoo, että hän voitti kaudella 16–17 Allsvenskanin puolustajien pistepörssin 40 tehopisteellään.

– Henrikillä on potentiaalia ottaa seuraava steppi pelaajana Suomessa. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot ja lisäksi hän lukee peliä hyvin.