NHL-toimittaja: Patrik Laine valmis lähtemään pois Winnipegistä – taustalla tämä syy

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin nuoret maalitykit Patrik Laine ja Kyle Connor ovat vieläkin ilman sopimusta, eikä kauden alkuun ole enää pitkä aika.

Jetsin tilanne on hyvin haastava, sillä Capfriendly-sivuston mukaan seuralla on tällä hetkellä palkkakatossa vain 17,59 miljoonaa dollaria tilaa Laineen ja Connorin kiinnittämiseen.

Huomioitavaa on myös se, että tähän summaan on laskettu vain kahdeksan NHL-sopimuksen omaavan hyökkääjän palkat, joten tila kutistuu entisestään, kun puuttuvat palaset tuodaan sisään.

Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos pitääkin mahdottomuutena sitä, että molemmat Laine sekä Connor jatkaisivat Jetsissä.

– Palkkakattosäännön avulla NHL on käytännössä sanonut joukkueille, että ette voi enää hamstrata kaikkia pelaajia. Valitkaa tähtipelaajanne ja kaupatkaa muut pois. Winnipeg on paras esimerkki, sillä heillä on kaksi sarjan parasta nuorta maalintekijää Kyle Connor sekä Patrik Laine. Heidän täytyy valita toinen, ja kaupata toinen, Kypreos kertoo Sportsnet FAN590 -radiokanavalla.

Kypreos uskoo, että Laine ottaisi kauppaamisen avoimin mielin vastaan.

– En väitä, että Laine olisi pyytänyt kauppaamista, mutta en myöskään usko, että hän olisi pettynyt, jos sellainen tapahtuu. Hän haluaa olla seuransa ykköstähti, eikä se ole tällä hetkellä tapahtumassa Winnipegissä, toimittaja jatkoi.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!