Viime kaudella Liigassa syvälle sukeltanut ja uuteen kauteen valmistautuva Porin Ässät tiedotti nettisivuillaan, että joukkue vetää tulevan viikon torstaina Liisantorilla fysiikkatreenit. Porilaiset pääsevät samalla tapaamaan Ässien pelaajia.

Kyseessä on Ässien viikoittainen treeni.

– Kaupunkilaisten liikkeen lisääminen on Porin kaupungin ja Ässien yhteinen tavoite. Porilaiset ovat löytäneet Liisantorin uudelle lähiliikuntapaikalle mukavasti, mutta tämän tapahtuman myötä uudella kentällä tulee poikkeamaan toivottavasti myös ensikertalaisia, liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti sanoi.

– Kenttähän on kaupunkilaisten käytössä vapaasti, joten ei muuta kuin ulkoilemaan.

Porin Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen sanoi patapaitojen haluavan olla läsnä ja osana porilaisten arkea.

– Haluamme myös kannustaa kaikkia porilaisia liikkumaan ja hyödyntämään Porin upeita urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia.