Roope Hintz pelasi erinomaisen tulokaskauden Dallas Starsissa. Hän takoi 58 NHL-otteluun tehot 9+13=22. Pudotuspeleissä hän laittoi vielä uuden vaihteen silmään ja iski 13 otteluun tehot 5+3=8.

Odotukset seuraavaan kauteen lähdettäessä ovat koventuneet. Hintzistä kaavaillaan Dallas Starsin kakkossentteriä.

Vierelleen Hintz saisi NHL Networkin kaavailuissa kovan tekijän, kun Joe Pavelski on merkitty kakkosketjun oikealle laidalle. Yhdysvaltalaishyökkääjä on iskenyt uransa 963 NHL-ottelussa tehot 355+406=761. Viime kaudella tehopisteitä syntyi 64 kappaletta.

Ketjun vasemmalta laidalta löytyisi Jason Dickinson. Hän ei ole vielä lyönyt itseään täysin läpi NHL:ssä, mutta potentiaalia ykköskierroksen varaukselta löytyy huimasti. 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella ensimmäisen täyden NHL-sesonkinsa ja viimeisteli 67 ottelussa tehot 6+16=22. Nyt ykköskierroksen varauksen odotetaan ottavan seuraava askel isossa vastuussa.