Lahden Pelicansin maalivahtiosasto muuttuu kokonaan tulevaksi kaudeksi.

Viime kaudella lahtelaisten maalilla ykköstorjujana toimi Jussi Olkinuora ja kakkosmaalivahtina Jakub Skarek, joista molemmat pelaavat ensi kaudella ulkomailla. Olkinuoran uusi seura on Admiral Vladivostok ja Skarekin New York Islanders.

Pelicans on kuitenkin reagoinut hyvin tilanteeseen, sillä joukkue hankki jo keväällä Atte Tolvasen Pohjois-Amerikasta. MTV Urheilun mukaan keskustelut ovat käynnissä myös Skarekin mahdollisen korvaajan kanssa.

Vielä toistaiseksi ei ole tiedossa, kenen kanssa Pelicans neuvottelee, mutta siirtomarkkinoilla on vapaana kovia nimiä. Lahtelaisten mukana harjoittelut Karri Rämö voi olla yksi vaihtoehto, eikä Tapparan kanssa harjoittelevaa Tomi Karhustakaan voida lukea pois laskuista.

Vapaat suomalaismaalivahdit:

Joni Ortio, Vitjaz Podolsk
Karri Rämö, Avangard Omsk
Tomi Karhunen, Kunlun Red Star
Hannu Toivonen, Maine Mariners
Niko Hovinen, KalPa
Juha Järvenpää, KooKoo
Antti Lehtonen, Ilves

Pelaajan nimen perässä viime kauden seura.