Suomen U17-maajoukkue koki kirvelevän tappion – Ruotsi voittoon viime hetken maalilla!

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen alle 17-vuotiaiden joukkue koki kirvelevän 2-3-tappion Ruotsin junnujoukkueelle viimeisessä Finnkampen-ottelussa Tranåsissa.

Ruotsi vei avauserän nimiinsä maalein 1-0. Suomi tuli tasoihin toisen erän 4. minuutilla Rasmus Ruususen ylivoimamaalilla. Ruotsin onnistuttua myös ylivoimalla lähdettiin päätöserään sinikeltaisten 2-1-johtoasemassa.

Kolmas erä alkoi taas suomalaisten komennossa Jere Virolaisen tasoitettua erän 5. minuutilla lukemat 2-2:een.

Ottelun ratkaisu nähtiin suomalaisittain harmillisesti päätöserän viimeisellä minuutilla Ludwig Perssonin yllätettyä Suomen maalilla torjuneen Paavo Kohosen vain 57 sekuntia ennen ottelun päätöstä. Kohoselle merkittiin ottelussa 26 torjuntaa.