Sveitsiläiseen Zugiin siirtynyt, mutta Suomessa tutuksi tullut Erik Thorell (kauden 2017-18 arkistokuvassa) on päässyt uudessa joukkueessaan kovaan iskuun. 27-vuotias laituri oli etenkin torstaina jäätävässä kunnossa sveitsiläisten lyödessä Tanskan Rungsted jääkiekon CHL:ssä.

Zugin kakkosketjun oikea laituri viimeisteli vieraspelissä komeat tehot 1+2=3.

Eikö kuulosta miltään? Ei ehkä, mutta sitten kuulostaa, kun pisteiden huomioidaan syntyneen vain yhdessä erässä. Zug jyräsi ensimmäisen kaksikymppisen aikana tauluun numerot 0-5, eikä Rungsted tuosta kanveesista enää noussut.

Ottelu myös päättyi näihin numeroihin.

20 Minuten - 5 Tore - That's it! @RungstedIs 0-5 @official_EVZ. Alle Tore fielen im ersten Drittel und Luca Hollenstein feiert einen Shutout. Danke allen Fans vor Ort und weiter geht es am Samstag gegen @Pallokerho.

HIFK:ssa ja TPS:ssä kausina 2016-19 ihastuttanut ruotsalaistähti summasi Suomessa 163 runkosarjan pelissä tehot 65+74=139, uran 32 pudotuspeliottelua toivat pinnat 6+12=18.

Zug keikkuu B-lohkossa kakkosena, ja HPK piinaa lähellä kolmen pinnan päässä. Thorell puolestaan miehittää koko CHL:ssä pistepörssin kolmossijaa saldolla 1+4=5.

Pelit jatkuvat tänään perjantaina kello 19 alkaen. Suomalaisista tulessa ovat Tappara ja Pelicans.