Kiekkofanit pääsevät nauttimaan viikonloppuna varsin maukkaasta kattauksesta urheilua.

C More tiedottaa avaavansa suoratoistopalveun vapaaseen katseluun: se tarkoittaa, että tarjolla on paljon erilaista huippu-urheilua.

Kiekkojännärin kannalta viikonloppu alkaa jo perjantaina hienolla tavalla, kun Sub-kanava näyttää ilmaiseksi Lukko-HIFK-kamppailun. Lähtökohdat kamppailuun ovat kiinnostavat: sekä raumalaiset että helsinkiläiset tähtäävät runkosarjassa vahvasti kuuden joukkoon.

C Moren puolelta viikonlopun täydentää länsinaapurin kiekolähetyset: lauantaina Ruotsin kiekkoliigassa SHL:ssä pelataan kaksi kovaa koitosta, ja suomalaisia on jäällä yhteensä peräti kuusi: Orskarshamnin Arsi Piispanen vastaan Luulajan Joonas Jalvanti, Arttu Ilomäki ja Juhani Tyrväinen sekä Frölundan Joel Mustonen vastaan Färjestadin Ville Leskinen.

Varsinkin Piispasen johtava IK Orskarshamn pelaa kiinnostavaa lätkää. Suomalaiskonkari johtaa ykkössentterinä SHL-syksyn komeettaa: sarjanousija on tällä hetkellä koko SHL:n ykkönen.

Viikonloppuun mahtuu kiekon lisäksi iso kattaus F1-huumaa sekä huippujalkapalloa Espanjasta. C-More tiedottaa, että suoratoistopalvelu on maksutta kokeilussa 27.-29.9. Käyttö vaatii palveluun rekistöröitymisen.

Lähde: C Moren tiedote