Markus Nutivaara odottelee innolla alkavaa NHL-kautta.

Columbus Blue Jacketsin suomalaispakki avaa tunnelmiaan suositun NHL WAM -dokumenttisarjan tuoreessa jaksossa. Samalla kiekkotähti vastaili fanien kysymyksiin.

Yksi kysymys koskee viime kevään tapahtumia. Nutivaaran kausi päättyi ikävästi, kun Nikita Kutsherov sikaili suomalaisen sairastuvalle. Tapahtuma sai paljon huomiota: Nutivaara kärsi keväällä lihasrepeämästä, joka esti pelaamisen.

Nyt pakki on kunnossa. Samalla katseet kääntyvät jo tulevaan kauteen. Tampa Bay Lightningin supertähdelle on helppo ennustaa erikoiskohtelua, jos kaksikko törmää jäällä.

– Varmasti menen kaksi tai kolme kertaa lujempaa päin, jos hän tulee vastaan. Tuollaisia ei unohdeta, Nutivaara virnistää NHL WAMin tuoreessa jaksossa.

Alkava kausi on muutenkin kiinnostava Columbuksessa. Seura menetti usean huippunimen muualle – toisaalta se avaa Nutivaaralle ja muille nuoremmille pelaajille näytönpaikkoja.

Nutivaara kertoo suoraan tavoittelevansa ensi kaudeksi ylivoimapakin roolia.

– Nyt on nuorien aika nousta esille. Ollaan saatu olla hyvässä hoivassa jo jonkin aikaa. Nyt pitää odottaa itseltä ja muilta nuorilta, että pystyy nostamaan omalla tekemisellään joukkuetta. Siinä on hyvä avain ensi kauteen, suomalainen kiteyttää.

Katso tuore NHL WAMin jakso kokonaisuutena tästä.