Liigassa viime kaudella 25 kamppailussa tyystin pisteittä jäänyt ja Sportin takalinjoilla luutinut Ville Saukko (arkistokuvassa), 25, jatkaa uraansa ulkomailla tälläkin kaudella.

Viime keväänä vaasalaisjoukkueesta lähtenyt ja Saksan kakkosliigassa pelaavaan Eispiraten Crimmitschauhun siirtynyt Saukko kääntää katseensa seuraavaksi Ranskan pääsarjaan ja siinä pelaavaan Amiensiin. Asia käy selväksi joukkueen Facebook-tililtä.

Pelaaja näyttää pälyilevän tässä kuvassa tavaroidensa kanssa.

Amiens punnitsee Suomen aikaa myöhään perjantai-iltana Chamonix Mont-Blancin ja Saukon pitäisi olla tuossa pelissä pelaavassa kokoonpanossa. Suomalaispakin uusi työnantaja keikkuu Ranskan pääsarjan kärkipaikalla, eikä se ole taipunut yhteenkään tappioon varsinaisella peliajalla.

Saukko on pelannut Liigassa 102 runkosarjan ottelua vaisuin tehoin 2+2=4. Tehotilasto on karu -31.