KooKoosta aiemmin tällä viikolla potkut saanut Samuel Bucek on ajautunut yllättävään tilanteeseen.

20-vuotias slovakialaishyökkääjä solmi torstaina loppukauden mittaisen sopimuksen Tshekin pääsarjassa pelaavan PSG Berani Zlínin kanssa, mutta sopimus purettiin ennen kuin hän ehti edes liittyä joukkueeseen.

Yllättävän sopimuksen purkamisen taustalla on Zlinin päävalmentajapotkut, jonka seurauksena Antonín Stavjaňa sai lähteä ja hänen paikkansa ottaa Robert Svoboda. Bucek oli Stavjaňalle entuudestaan tuttu pelaaja, jonka alaisuudessa hän olisi halunnut pelata.

Kaikesta huolimatta Bucek ei jäänyt kuitenkaan pitkäksi aikaa ilman seuraa, sillä hän on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen slovakialaisen HK Nitran kanssa. Nuori hyökkääjälupaus pelasi samassa joukkueessa myös viime kaudella, kun hän saalisti 53 ottelussa komeat 51 (30+21) tehopistettä.

KooKoossa Bucek ehti esiintymään aiemmin tällä kaudella viidessä ottelussa tehoin 0+1.