Slovakialaisseura HC Banska Bystrica ei ole jatkossa kiinnostunut osallistumaan jääkiekon Mestarien liigaan.

Puheenjohtaja Juraj Koval Jr:n mukaan CHL:stä on aiheutunut joukkueelle enemmän haittaa kuin hyötyä.

– En kannata osallistumista, koska häviämme siellä vain rahaa, eivätkä fanit pidä turnauksesta. Emme aio osallistua CHL:ään kaudella 2020-21, vaikka selvittäisimme tiemme sinne, Koval totesi lehdistölle.

Kolme maansa mestaruutta putkeen voittanut slovakialaisjoukkue jäi tällä kaudella CHL:n alkulohkoon voitettuaan ainoastaan yhden ottelun, eikä sitäkään varsinaisella peliajalla. Koval olisi halunnut, että seura olisi olisi jäänyt jo tällä kaudella sivuun turnauksesta.

Hänen mukaansa HC Banska Bystrica kärsi jo kahdella edelliskaudella noin 100 000 euron tappiot, sillä CHL-ottelut eivät kiinnostaneet kotiyleisöä – ja moniin vierasotteluihin täytyi matkustaa lentäen.

KHL TALK

@vorkywh24
Sport Manager J.Koval Jr. about HC Banská Bystrica participating in @championshockey 2019/20

-I did not support our participation because you just lose money there.
-fans do not like the competition
-we will not participate in 2020/21 edition if we qualify

#ChampionsGoBeyond