Tanskaan ja Herning Blue Foxiin siirtyneen isokokoisen hyökkääjä Jonne Virtasen uran alku uuden joukkueen leivissä on ollut haastava. Aiemmin syksyllä Mestis-joukkue TUTOa ja Liigassa pelaavaa TPS:ää edustanut isokokoinen hyökkääjä on pelannut kaksi ottelua kiikaritehoin 0+0=0.

Tiistaina Tanskan uran debyytissä Virtanen viiletti Herningin kolmosketjun sentterinä, laidoillaan Cameron Brace ja Kristoffer Astorp. Rödovre Mighty Bulls vei 3-0 pelin, jossa Virtanen ampui vastustajan maalia kohti kerran.

Perjantaina Herningin oli vuoro ottaa käkättimeen Herlev Eaglesiltä luvuin 6-5 maalitalkoissa, jossa suomalaisen ketjukaverit olivat jälleen Brace ja Astorp. Nytkin Virtanen tulitti maalia päin kerran tuloksetta.

– Tuntuu, että pelasimme hyvin jälleen, kuten viime kerrallakin. Emme saaneet tulosta aikaan, Virtanen sanoi joukkueen Youtube-kanavan haastattelussa.

Herning keikkuu Tanskan pääsarja Metal Ligaenissa viimeistä edellisenä. Se on kerännyt kauden 13 ottelustaan 12 pinnaa.