Viime kaudella KHL:ssä loistanut puolustaja Mathew Maione on tällä hetkellä työttömänä.

28-vuotias kanadalainen sai lokakuussa potkut Kunlun Red Starista, jossa hän ehti esiintymään 16 ottelussa tehopistein 0+3. Otteet olivat huomattavasti heikompia kuin edelliskaudella, jolloin Maione loisti pitkään KHL:n pistepörssin kärkipäässä. Tuolloin kanadalainen saalisti Dinamo Riikan riveissä 58 ottelussa 46 (11+35) tehopistettä.

– Maione oli kauden alusta lähtien epäsuotuisassa tilanteessa: hän loukkaantui kesällä, eikä hän saapunut harjoitusleirille fyysisesti parhaassa mahdollisessa kunnossa. Hän ei saanut kurottua joukkuetovereitaan kiinni.

– Maione jäi koko ajan jälkeen, ja meillä oli mahdollisuus vahvistaa puolustusta, joten päätimme päästää hänet menemään, Red Starin päävalmentaja Kurt Fraser avasi potkujen taustoja venäläiselle Allhockey.ru:lle.

Tällä hetkellä Liigastakin tuttu kanadalainen on ilman töitä. Huhuissa hänet on kuitenkin liitetty SHL:n Växjö Lakersiin.