Tapparan maalilla upean alkukauden torjunut Michael Garteig saa uuden maskin Liiga-kaukaloihin.

27-vuotias torjuja esittelee sosiaalisessa mediassa uutta työvälinettään innolla. Uudessa kypärässä on viittauksia kanadalaisen taustaan sekä Tampereeseen. Selkeimmät ja näkyvimmät yksityiskohdat löytyvät sivuilta: Garteigin maskia koristaa viikinki sekä Tampereen Näsinneula.

Logosta löytyy myös lukuisia pieniä Tappara-logoja. Takana on Suomen ja Kanadan liput rivissä.

Garteigin kelpaa olla tyytyväinen ensimmäiseen syksyynsä Liigassa. Kanadalainen on osoittanut heti huippuhankinnaksi Tapparalle – vahvistus on pelannut nyt Liigassa seitsemän peliä loistavin tilastoin. Gargeig on pysäyttellyt kiekot 96,4 prosentin varmuudella, omiin on mennyt keskimäärin 1,13 maalia per ottelu.

Garteig solmi kesällä vuoden diilin Tapparaan. Mikäli otteet jatkuvan samanlaisina, Tampereella toivotaan varmasti pian jo vahdille uutta jatkodiiliä.

Katso kuva uudesta maskista tästä:

Michael Garteig

@michaelgarteig
New mask for the upcoming year with @Tapparaofficial in 🇫🇮: Representing a Viking and the ‘Nassineula’ on the sides. Backplate shows some love for @QU_MIH @QuinnipiacU @ProvePplWrong and my routes back home in 🇨🇦