Otteitaan synkän alkukauden jälkeen roimasti petrannut Ilves tiedotti kotisivuillaan, että se on rustannut jatkosopimukset 24-vuotiaan hyökkääjä Panu Miehon ja 22-vuotiaan puolustaja Jarkko Parikan kanssa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves on tehnyt jatkosopimukset 24-vuotiaan hyökkääjä Panu Miehon ja 22-vuotiaan puolustaja Jarkko Parikan kanssa!

📝 Tiedote: bit.ly/36jdWfO

#Ilves #Liiga #Tampere

Toista kauttaan Ilveksessä pelaava hyökkääjä on tehnyt tämän kauden 16 ottelussa tehot 1+4=5. Koko liigauran saldo 139 runkosarjan pelin jälkeen on 15+23=38, uran 12 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehot 1+1=2.

– Joukkueemme varakapteeni Mieho on monipuolinen joukkuepelaaja, jonka pelityyli on energinen ja aggressiivinen. Panu on kovakuntoinen ja luisteluvoimainen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, ja hän on meille tärkeä pelaaja myös alivoimalla, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi.

Pakki Parikan tämän kauden saldo 16 pelin jälkeen on 0+5=5. Viime kaudella tehotilastoon runkosarjassa häikäisevän lukeman +16 kerännyt puolustaja ehti jopa johtamaan koko sarjan plusmiinustilastoa.

– Parikka pystyy luisteluvoimaisena yleispuolustajana kantamaan vastuuta ja pelaamaan isoja minuutteja illasta toiseen. Jarkko on kehittynyt vuosi vuodelta, mistä viime kevään maaottelutkin kertovat. Hän on ottanut urheilijana isoja kehitysaskeleita ja omaa edelleen potentiaalin nousta seuraavalle tasolle, Koskela totesi.

Parikka on summannut 188 runkosarjapelissä pisteet 10+32=42, uran 17 pudotuspeliä ovat sujuneet tehoin 0+1=1.

Ilveksellä on tuoreiden jatkosopimusten myötä kasassa ensi kaudelle 2019-20 jo 16+6 pelaajasopimusta. Kuudessa on option mahdollisuus tämän sesongin jälkeen.