Kaukana kotona olevan Jokerien idän kiertue jääkiekon KHL:ssä jatkui Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna 1-4-tappiolla. Amur Habarovsk -hyökkääjä Hynek Zohornan päätöserän alussa iskemä osuma aloitti sellaisen kierteen, josta Jokerit ei toipunut. Kotijoukkue iski hetkessä kolme häkkiä, ja peli oli sitä myöten paketissa.

Lahden Pelicansissa viime kaudella tehoillut tsekki Zohorna viimeisteli Jokereita vastaan pisteet 1+1 ollen joukkueensa tehoikkain yhdessä veljensä Tomas Zohornan kanssa. Hän summasi samat tehot.

Yksi ratkaisutekijöistä oli lisäksi Marko Anttilan saama jäähy.

– Olimme tuloksessa kiinni, kunnes peli ratkesi siihen Stretsin saamaan kyseenalaiseen jäähyyn. Heikot hetket on peleissä aina kestettävä ja nyt emme kestäneet. Joka tapauksessa suorituksemme jätti paljon parantamisen varaa niin pelaajilla kuin valmentajilla, päävalmentaja Lauri Marjamäki harmitteli Jokerien nettisivuilla.

Havlickuv Brodissa syntynyt Zohorna iski Pelicansille viime kaudella runkosarjan 48 ottelussa tehot 14+25=39, kuudessa pudotuspeliottelussa syntyi kaksi maalia.

Jokerien sunnuntain ainoa maali oli Jesse Joensuun käsialaa.

– Tiesimme, että lähtökohdat ovat tosi haastavat, kun aamuyhdeksältä pelataan ja on reissattu paljon. Esitys oli tänään kauttaaltaan aika heikko. Emme saaneet montaa syöttöä perille ja sitä kautta pelistä tuli vaikea, Marjamäki summasi.

Jokerit jatkaa kauden urakkaa tiistaina Traktor Tsheljabinskiä vastaan.