Aleksander Ovetshkin KHL:ään? Kiekkopomo uskoo siirtoon – taustalla suuren unelman tavoittelu

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin ei välttämättä lopeta pelaajauraansa NHL:ssä.

Venäjän jääkiekkoliiton presidentti Vladislav Tretjak kertoi NHL.comin haastattelussa, että 34-vuotias Ovetshkin haaveilee vielä olympiakullasta, eikä tätä unelmaa voi välttämättä toteuttaa NHL-pelaajana. KHL-sopimuksen alaisena venäläinen sen sijaan voisi osallistua todennäköisesti uransa viimeisiin olympialaisiin.

– En sulje pois tällaista mahdollisuutta (KHL-sopimusta). Sasha on voittanut urallaan useita palkintoja NHL:ssä, kuten Stanley Cupin. Tiedän, että hän haluaa todella tulla olympiavoittajaksi, ja Peking saattaa olla viimeinen mahdollisuus.

– Ehkä yksi KHL-seuroista antaa hänelle sellaisen tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä, Tretjak toteaa NHL.comille.

Ovetshkinin nykyinen NHL-sopimus on voimassa kesään 2021 saakka. Nähtäväksi jää, laittaako konkarihyökkääjä nimensä jatkopaperiin.