Patrik Laine ei ole stressannut liikaa viime aikojen tehottomuudesta.

Winnipeg Jetsin suomalaistykki sai tärkeän onnistumisen, kun hyökkääjä onnistui keskiviikkoyön NHL-kierroksella Nashville Predatorsia vastaan.

Avausmaali syntyi jo pelin ensimmäisellä minuutilla. Samalla se oli harvinaista herkkua: Laineen vitja ei ole tällä kaudella liikaa juhlinut viisikoin syntyneillä maaleilla.

NHL-toimittajat kyselivät pelin jälkeen Jets-tähdeltä synkästä tilastosta. Suomalainen kuittasi puheet monesta firmasta tutulla heitolla.

– En minä tiedä. Minä olen täällä vain töissä. En laske maalejani, Laine kuittasi Jetsin sivuilla.

Samalla suomalainen myönsi, että kauden viides maali teki hyvää. Viisikoin pelatessa paikkoja on ollut läpi kauden melkoisesti – tulos on vain ollut usein vaisua.

– Maalit tekevät aina hyvää – syntyivät ne sitten viisikoin, yli- tai alivoimalla. Niistä saa aina sen yhden maalin. Mutta oli hyvä saada myös viisikoin ketjun peli kulkemaan. Kuten sanoit, edellisestä viisikoin tehdystä maalista on jo aikaa. Toivottavasti tämä auttaa – ja onnistumme pian uudelleen, Laine pohti.

Laine on nyt pelannut Jetsin ykkösketjussa Kyle Connorin ja Mark Scheifelen kanssa. Trion peli löytyy suomalaisen mukaan peli peliltä paremmin.

– Rakennamme kemiaa päivittäin. Yritämme jutella paljon ja hommat helpotuttavat päivittäin. Yritämme saada kemiat myös jäälle – toivottavasti olemme jatkuvasti parempi ketju, suomalainen ynnäsi.

LUE MYÖS: Tunteet kuumina! Sebastian Ahon kyseenalainen temppu raivostutti Chicagon supertähdet

Winnipeg Jets

@NHLJets
🎥 “That was a good start. We needed that one. It was a great pass by KC and a pretty easy job to put it in.”

Patrik Laine on his goal, his play tonight, and more following the win in Nashville. #WPGvsNSH