NHL:ssä nähtiin viime yönä raju taklaus, jonka uhriksi joutui Jesperi Kotkaniemi. Suomalaishyökkääjä loukkaantui Nikita Zadorovin niitin seurauksena, ja taklaus herätti runsaasti keskustelua. Voit katsoa tilanteen tästä.

Montreal Canadiensin valmentaja Claude Julien tuomitsi Zadorovin taklauksen välittömästi ottelun jälkeen.

– En pidä siitä, koska toinen hänen jaloistaan tuli takaapäin ylös. Se ei ollut tavallinen jalkapyyhkäisy, mutta hänen jalkansa nousi ja hän käytti ylävartaloaan kääntääkseen Kotkaniemen ympäri. Minusta se on likainen taklaus, Julien arvioi ottelun jälkeen.

Julien uskoo, että taklauksesta kuullaan vielä jälkikäteen.

– En tiedä, mitä liiga siitä sanoo, se on heidän asiansa, mutta kun olen puhunut johtohenkilöiden kanssa, he pitävät sitä pelikiellon arvoisena. Kaveri putosi päälleen. Se on vaarallinen, vaarallinen teko.

Jesperi Kotkaniemen terveystilasta valmentajalla ei ollut mitään rohkaisevaa kerrottavaa.

– Hän ei lähde vieraspelireissulle. En voi sanoa paljoa muuta. Näitte miten hän kaatui, kumpikin käsi sivuilla ja hän löi päänsä ja olkapäänsä. Toivottavasti asia tarkentuu muutaman päivän sisällä.

Lue myös: Vapise Jack Hughes! Kaapo Kakko ohitti jenkkilupauksen NHL-tehopisteissä