Leijonista tuttu Janne Jalasvaara palaa testisopimuksella Liigaan – alla pitkä rupeama ulkomailla

© Kuva: Getty Images

Lahden Pelicans on solminut joulukuun kattavan testisopimuksen konkaripuolustaja Janne Jalasvaaran kanssa, seura tiedotti maanantaina verkkosivuillaan.

35-vuotias Jalasvaara palaa Liigaan ensimmäistä kertaa sitten kauden 2010-11, jolloin mies edusti kuopiolaista KalPaa. Sittemmin Jalasvaara on kiekkoillut mm. kuuden kauden ajan KHL:ssä. Viimeiset kaksi sesonkia mies pelasi Ruotsin pääsarja SHL:ssä.

MM-kisakokemusta Jalasvaaralta on Leijonien riveistä keväältä 2013.

– Tarvitsemme otteisiimme muutosta ja vahvistusta joukkueeseen. Jalasvaara tuo meille kokemusta ja johtajuutta jäälle sekä koppiin. Vaikka mies on ollut alkukauden ilman seuraa, niin tiedämme hänen olevan erinomaisessa fyysisessä kunnossa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran kotisivuilla.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.