Liigassa jatkopaikasta pelaava Ässät tiedotti kotisivuillaan, että ruotsalaisen Edwin Hedbergin sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä. Nyt joukkue etsii hyökkäyspäähän vahvistusta.

Porin Ässät

@PorinAssat
Edwin Hedbergin sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä. Hyökkäyspäähän etsitään vahvistusta.

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga

– Hedbergin hankinta tuli ajankohtaiseksi viikko ennen sarjan alkua, koska meillä oli yhtäältä tarvetta ja toisaalta epätietoisuutta, pystyykö yksi kärkipelaajistamme pelaamaan rikkonaisen harjoituskauden jälkeen, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Taitavan oloinen hyökkääjä väläytteli osaamistaan ajoittain hyvin. Kultakypärääkin kantanut pelaaja ampui Ässissä peräti yhdeksän häkkiä, jolla irtoaa joukkueen sisäisen maalipörssin kärkipaikka edelleen.

– Tietenkin, jos joukkueen paras maalintekijä istuu katsomossa, se on merkki siitä, että muilta osin tekeminen ei tyydyttänyt pelaajaa eikä seuraa, Kerttula jatkoi.

– Minä kannan rekrytointivastuullisena tästä vastuun ja tilanne on sikäli akuutti pelaajaliikenteen osalta, että tarvitsemme lisää voimaa hyökkäykseen johtuen akuutista loukkaantumistilanteesta.

Kaikkiaan 24 ottelua pelanneen Hedbergin viimeiseksi otteluksi jäi marraskuun lopulla pelattu TPS-koitos.

– Tietenkin on aina surullista, kun asiat menevät näin. Toivon joukkueelle ja kaikille joukkueen jäsenille pelkkää hyvää ja menestystä jatkossa, Hedberg kommentoi.