Jukurit vahvistuu – Liigassa lähes 700 ottelua pelannut konkari palaa Iso-Britanniasta Suomeen: ”Nuorille pelaajillemme erinomainen roolimalli”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa väkevän syksyn jälkeen jo pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle pullahtanut Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että puolustuspään kokenut luuta Mikko Kuukka vahvistaa joukkueen rivejä 1+1-vuotisella pahvilla.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kertoi, että Kuukka tuo mukanaan joukkueeseen luonnetta, kokemusta ja esimerkillisyyttä.

– Hän on kentällä ulottuva, suoritusvarma, sopivan karhea ja eleettömän tehokas puolustaja. Tämän lisäksi hän on nuorille pelaajillemme erinomainen roolimalli. Puolustustaitojensa ja henkisten ominaisuuksiensa myötä Kuukka on juuri sitä, mitä joukkueeseemme tällä hetkellä tarvitaan.

Lähes kaksimetrinen ja vajaat satakiloinen CHL-mestari pelasi alkukaudella Iso-Britanniassa EIHL-liigaa. Kuukka iski Sheffield Steelersin paidassa 18 ottelussa tehot 0+3=3.

Liigassa Kuukka on pelannut 625 ottelua pistein 14+69=83. Uran 70 pudotuspeliottelun saldo on 2+8=10, ja nuo häkit syntyivät keväällä 2017.

Pelaaja on tehnyt Liigan runkosarjassa edellisen kerran maalin Bluesin sotisovassa kaudella 2013-14.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.