TPS on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jens Olssonin kanssa. Alkukauden Olsson on pelannut Sveitsissä Geneve-Servetten riveissä. Seitsemässä ottelussa hän merkkautti yhden syöttöpisteen.

– Olsson on hyvin luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava pakki. Hän on tottunut pelaamaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan Ruotsin SHL:ssä monen vuoden ajan, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kommentoi hankintaa.

35-vuotiaalla puolustajalla on takanaan pitkä ura SHL:ssä. Viimeiset neljä vuotta hän on edustanut Malmö Redhawksia ennen lähtöään Sveitsiin. Parhaalla Malmö-kaudellaan hän nakutti tehot 9+13=22.

Vaikka TPS onkin sarjataulukon hännillä, Olsson saapuu seuraan voittamaan.

– Olen todella onnellinen tästä siirrosta. Haluan tuoda oman panokseni siihen, että TPS alkaa voittamaan pelejä ja suunta kääntyy ylöspäin, Olsson kertoo.

– Urheilussa kaikki on loppujen lopuksi pienestä kiinni. Joukkueemme kokoonpanon laatu riittää takuuvarmasti ja nyt on vain käännettävä tiukat ottelut meidän eduksemme. Edessä oleva haaste oli iso syy siihen, että siirryn TPS-paitaan.