Yllättävä ratkaisu! Pelicansin alkusyksyn tehohyökkääjä jättää Suomen

© Kuva: Ilari Isotalo

Lahden Pelicansin ja Janos Harin tiet eroavat loppukauden osalta, Liiga-seura tiedottaa.

Hari on purkanut Pelicansin mukaan loppukauden diilin lahtelaisseuran kanssa. Se mahdollistaa hyökkääjän siirtymisen EBEL-liigaa pelaavan EC Red Bull Salzburgin riveihin. Hárilla ja Pelicansilla on edelleen voimassa oleva sopimus ensi kaudesta.

Red Bull Salzburg johtaa EBEL-liigaa, kun taas Pelicans on kotimaisessa Liigassa sijalla 13.

– Meillä on kokoonpanossamme ylimääräisiä hyökkääjiä ja seuran tämänhetkinen tilanne vaatii reagointia. Tähän liikkeeseen päädyttiin yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Hari oli varsinkin alkukaudesta joukkueen pirteintä osastoa. Unkarilainen ehti nakuttaa syys- ja lokakuun aikana tehot 2+10. Sen jälkeen pistetahti on ollut hiljaisempaa: marras- ja joulukuun 10 pelissä tilille on kertynyt vain yksi syöttöpiste.