Carolina Hurricanesin suomalaistykit Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen todistivat keskiviikon vastaisena yönä ties monennen kerran sen, että pelaajien kemiat kohtaavat kaukalossa mielettömällä tavalla. Ensiksi mainittu iski tehot 2+1=3 ja jälkimmäinen pisteet 0+1=1.

Suomalaisten yhdessä juonima täysosuma oli sellaisen luokan suoritus, että sitä voisi kuvailla jopa naurettavaksi maaliksi – ja ihan vaan hyvällä tavalla. Katsokaapa Ahon reaktio hänen iskettyä kiekon pömpeliin tällä tavalla Teräväisen aivan tajuttoman passin jälkeen.

Suomisanakirja-nettisivusto antaa naurettavalle synonyymivaihtoehdoiksi muun muassa sanat ”mieletön”, ”mahdoton”, ja ”absurdi”. Jokainen päättäköön itse, mikä sana kuvailisi Teräväisen syöttöä osuvimmin.

Pelaajat ovat olleet Carolinan kantavia voimia tällä kaudella. Syöttökone Teräväinen on nakuttanut tehot 7+27=34 ja Aho pisteet 20+13=33. Noilla lukemilla irtoavat joukkueessa ylivoimaisesti maali- ja syöttöpörssin kärkipaikat.

Otteita pelaajien kemioiden kohtaamisesta on nähty pisteiden takomisen lisäksi lähiaikoina järjettömien taideteoksien myötä. Voit katsoa yhden kauden komeimmista maaleista täältä.