Leijonavahti Jussi Olkinuoran vamman laadusta liikkuu Venäjällä useaa eri tietoa.

Allhockey.ru ehti uutisoida jo omiin tietoihinsa perustetuen, että suomalaisen koko loppukausi on ohi tuoreen vamman takia. Admiral Vladivostokin huipputorjuja loukkaantui Leijonien matkassa jo viime viikolla.

Nyt Admiral on korjaillut ensimmäistä karua tietoa sosiaalisessa mediassa. KHL-seuran mukaan Leijonissa tullut ylävartalovamma vaatii kuuden viikon toipumisen.

Tämän tiedon mukaan Olkinuoraa voi odottaa kaukaloon jo tammikuun lopussa. Uutinen olisi tärkeä koko Admiralin organisaatiolle – suomalainen maalivahti on ollut heti syksystä joukkueensa kantavia voimia.

Olkinuora oli voittamassa keväällä MM-kultaa Leijonissa. Se herätti myös KHL-seuran huomion. Nyt alla on pirteä syksy sekä Venäjällä että Leijonissa. KHL:ssä alle on tullut tähän mennessä 24 peliä torjuntaprosentilla 93,5.

ХК Адмирал

@hcadmiral
Голкипер Юхо Олкинуора получил травму верхней части тела в составе национальной сборной Финляндии. Срок восстановления Юсси предположительно до 6 недель.

Нападающий Василий Стрельцов получил травму верхней части тела в матче с «Куньлунь Ред Стар» и пропустит от 4 до 5 недель.