Tieto Ruotsin maajoukkueesta tutun ja Philadelphia Flyersia seuratasolla edustavan NHL-hyökkääjä Oskar Lindblomin syöpädiagnoosista levisi julkisuuteen viime viikolla.

23-vuotias laitahyökkääjä sairastaa Ewingin sarkoomaa eli luusyöpää, jonka selättämiseen kuuluvat hoidot alkavat lähiaikoina. NHL-seuransa sisäistä maalipörssiä diagnoosin saadessaan johtanut Lindblom sai välittömästi sairauden paljustuttua valtavasti kannustavia viestejä ympäri kiekkoilevan maailman. Mies onkin nyt kommentoinut syöpädiagnoosiaan ensimmäisen kerran Instagramissa, johon ruotsalainen lisäsi torstai-iltana koskettavan päivityksen.

– Mennyt viikko on ollut minulle erittäin haastava, mutta olen todella onnellinen kaikesta siitä rakkaudesta ja voimasta, jota te kaikki annatte minulle tällä matkalla. Saamani tuki on ollut uskomatonta, ja olemme kiitollisia kaikesta. Iso kiitos kaikille, tukenne merkitsee paljon, Lindblom kirjoittaa seuraajilleen.