Kanadan ja Venäjän välinen nuorten maailmanmestaruuskisojen finaali oli todellinen kiekkotrilleri. Lopulta Kanada oli kuitenkin parempi 4-3 lukemin ja nappasi mestaruuden itselleen.

Venäjällä monet kuitenkin juhlivat maailmanmestaruutta. Internetissäkin kiertää monia viestejä, joissa kanadalaisille irvaillaan 5-3 lukemiin päättyneellä finaalilla. Syy joukkoharhalle on varsin yksinkertainen.

Eilinen finaali näytettiin Venäjän ykköskanavalta. Samaan aikaan valtion urheilukanava Match TV näytti vuoden 2011 finaalin, jossa Venäjä voitti Kanadan 5-3 lukemin. Jossain vaiheessa kumpikin ottelu oli 3-3 lukemissa, mikä lisäsi hämmennystä.

Kun finaali päättyi, osa katsojista meni nukkumaan harmistuneena. Osa väärän finaalin katsoneista sen sijaan säntäsi internetin ihmeelliseen maailmaan hehkuttamaan tuoretta nuorten MM-kultaa.