Jesse Puljujärven nimi on noussut jälleen NHL:n siirtohuhujen pääaiheisiin sarjan siirtotakarajan kolkutellessa ovelle helmikuussa.

21-vuotiaan laitahyökkääjän NHL-oikeudet omistavan Edmonton Oilersin GM Ken Holland kommentoi ”Puljun” tilannetta keskiviikkona The Athleticille.

– Realistisesti ajatellen on olemassa kolmesta neljään vaihtoehtoa. 1) Haluammeko kaupata 21-vuotiaan pelaajan vaihdossa vuokrapelaajaan saadaksemme vain jotain takaisin. Kauden jälkeen tämä etu olisi käytetty. 2) Puljujärven leiri on tehnyt minulle selväksi sen, ettei pelaaja halua pelata Oilersissa. Toinen vaihtoehto on siis kaupata hänet varaustilaisuuden yhteydessä, seurapomo pyörittelee.

– Kolmas vaihtoehto on se, että mikäli emme löydä sopivaa kauppakumppania, jää hänen päätettäväkseen, pelaako hän Euroopassa myös ensi kaudella vai palaako Edmontoniin. Olen saanut hänestä joitakin tarjouksia, mutta yksikään näistä ei ole ollut riittävän hyvä painaakseni liipaisinta. Ja uudestaan, mikäli haluamme luopua hänestä siirtotakarajalla vaihdossa vuokrapelaajaan, riippuu tietenkin vuokrapelaajasta, Holland päättää.

Oulun Kärpissä tällä kaudella 33 pelissä tehot 13+17=30 iskenyt Puljujärvi on ollut yksi Liiga-kauden tähänastisista valopilkuista.

LISÄÄ AIHEESTA: Lehti: Jesse Puljujärven NHL-oikeudet sittenkin kaupaksi tämän kauden aikana?