Kovia NHL-näyttöjä: Kultaleijona vaihtoi maisemaa Pohjois-Amerikassa – kiitää nyt hurjassa pisteputkessa!

© Kuva: Getty Images

Joulukuun puolivälissä NHL:ssä Detroit Red Wingsin organisaatiosta Carolina Hurricanesiin kaupattu Leijonien maailmanmestaripuolustaja Oliwer Kaski voi ainakin toistaiseksi olla siirtoonsa enemmän kuin tyytyväinen.

Paikkaa Hurricanesin NHL-ryhmästä ei ole toki vielä auennut, mutta hyökkäystaidoistaan tutun pakin pistetahti farmiliiga AHL:n puolella on nyt aivan toinen kuin alkukaudesta.

Kun sesongin ensimmäiset 19 ottelua Red Wingsin farmiseura Grand Rapids Griffinsissä tuottivat vain 5 (2+3) tehopistettä, on Hurricanesin alaisessa Charlotte Checkersissä pelattujen 14 ottelun saldo peräti 5+5=10.

Varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Kaski antoi yhden maalisyötön, kun Checkers kaatoi Toronto Marliesin voittolaukausten jälkeen 4-3.

Kasken viimeiset neljä peliä ovat sujuneet suorastaan erinomaisesti – pinnoja on kertynyt peräti 6 (3+3).

Checkersistä löytyy myös toinen suomalaistehotykki: AHL:n härmäläispistepörssiä hallitseva Janne Kuokkanen takoi Marlies-voitossa peräti 3 (1+2) tehopinnaa.

Kyseessä oli Kuokkaselle jo kolmas peräkkäinen kolmen pinnan ottelu. Putken saldo on kaikkiaan 1+8=9 ja koko sesongilla 21-vuotias taituri on takonut 34 (9+25) tehopistettä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.