Jääkiekon Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla koettiin viime viikon keskiviikkona Västervikin ja Karlskronan välillä todella omituinen, joskin sääntökirjan pykälien mukaan edennyt välikohtaus, kirjoittaa Expressen.

Sekä isäntien maalivahti Arvid Ljung että vieraiden torjuja Tanner Jaillet pelasivat ottelussa vääränlaisilla housuilla. Sääntökirjan mukaan niiden pitää olla samanväriset kuin joukkueiden muiden pelaajien housut.

Tuomaristo ei vahtien virheellisiä värejä niellyt, vaan passitti kummatkin riisumaan väärän väriset housut ja vaihtamaan ne oikeanlaisiin.

Kotijoukkueen Ljung löysi tauolla muihin joukkuekavereihin nähden yhtäläiset housut, mutta Jaillet sen sijaan ei. Hänen pelinsä jäi ylempien tahojen päätöksellä lopulta kokonaan kesken.

– Päätös tuli jääkiekkoliitosta, johon tuomarit ottivat yhteyttä, Karlskronan Facebook-tilillä kirjoitettiin.

Ottelu kesti tavallista kauemmin, sillä housuepisodin takia kukaan ei tuntunut tietävän, että mitä oikein tapahtuu.

Västervik voitti kotiottelunsa luvuin 2-0 taottuaan kummatkin osumansa kolmannessa erässä.