Suuret tunteet leimasivat Ässien ja SaiPan välistä keskiviikkoista kohtaamista, sillä SaiPan pitkäaikainen kapteeni, konkari, Ville Koho kävi Porissa viimeisen kerran. Hän ilmoitti lopettavan mittavan uransa tähän kauteen.

– Kiitämme Ville Kohoa kovista väännöistä, onnittelemme upeasta urasta & toivotamme onnea ja menestystä jatkoon, Ässät kirjoitti Twitter-tililleen.

Porin Ässät

@PorinAssat
"Illan ottelu oli vuodesta 2001 lähtien SaiPan Liigajoukkuetta edustaneelle Ville Koholle uran viimeinen kohtaaminen Ässiä vastaan runkosarjassa

Kiitämme Ville Kohoa kovista väännöistä, onnittelemme upeasta urasta & toivotamme onnea ja menestystä jatkoon”

#SaiPa #YHDESSÄ #Liiga

SaiPa-ikoni ja Ässien luotsi Ari-Pekka Selin halasivat ottelun tuoksinnassa jäällä.

Anssi Silvennoinen

@AnssiSilvennoin

Anssi Silvennoinen

@AnssiSilvennoin
Ville Kohon ja Ari-Pekka Selinin kohtaaminen ottelun jälkeen oli lämmin ja paljonpuhuva. Kapteenin pitkä ura SaiPan edustusjoukkueessa näyttää päättyvän runkosarjaan ja ilman mitalia. #SaiPa
Selin siis marssi vaihtoaitiosta jäälle halaamaan Kohoa. #SaiPa

Lisäksi Selin puhui hyökkääjälegendasta ylvääseen väsyyn ottelun lehdistötilaisuudessa, joka löytyy muun muassa Liigan kotisivuilta.

– Kohoa haluaisin sekä kiittää että onnitella hänen aivan upeasta urastaan samassa liigajoukkueessa. Toki kausi on kesken. Voin sanoa häntä itsekin valmentaneena, että on aivan loistava ihminen ja huippupelaaja.

Ässät vei keskiviikon ottelusta pistepotin luvuin 5-2.

Imatralla syntynyt 37-vuotias konkari on iskenyt tällä kaudella Liigan 33 ottelussa tehot 1+3=4 (-3). Koko uran saldo 847 runkosarjan pelissä on 102+156=258, lisäksi 48 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehopinnat 5+8=13 (-9).