Kilpavarustelu kiihtyy! Tappara nappasi kiinnostavan pakkinimen Pohjois-Amerikasta

© Kuva: Getty Images

Tappara vahvistaa rivejään kiinnostavalla pakkinimellä, kun 26-vuotias Jonathan Racine hyppää seuraan loppukauden ajaksi.

Kanadalaispakki vahvistaa sosiaalisessa mediassa siirtyvänsä loppukaudeksi Suomeen ja Tampereelle.

– Minulla oli hienot kuukaudet Stockton Heatin matkassa, joten on surullista sanoa hyvästit. Mutta seuraavaksi hyppään Suomeen ja Tapparaan. Siellä odottavat uudet haasteet, Racine tunnelmoi Instagram-tilillään.

26-vuotias pakkinimi on kiinnostava vahvistus Liigaan. Racine on Florida Panthersin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2011. Hän on pelannut useamman kauden AHL:ssä ja ECHL:ssä – NHL:ssä alle on tullut yksi peli kaudella 2013-14.

Kanadalainen iski viime kaudella ECHL-seura Brampton Beastin riveissä 44 peliin mainiot tehot 7+13=20. Tällä kaudella alle on tullut yhteensä seitsemän ottelua AHL-seura Heatissa sekä 15 peliä ECHL-joukkue Maine Marinersin matkassa.

Liigan kärkiseurat ovat viime päivinä vahvistaneet rivejään kiihtyvään tahtiin helmikuun siirtorajan lähestyessä. Siirtoikkuna umpeutuu virallisesti 15. helmikuuta kello 23.59.59. Tappara ei ole vielä vahvistanut tuoretta hankintaa.

LUE MYÖS: Hyvästi Liiga? Lehti: Teemu Ramstedt herättää kiinnostusta ulkomailla – sopimuksen tiellä pari estettä

LUE MYÖS: Muistatko? HIFK uhosi somessa – Kärppien kuitista kasvoi nettihitti


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.