TUTO Hockey on tehnyt Mestiksen tasolle kovan luokan pelaajahankinnan.

Turkulaisseura tiedottaa päässeensä loppukauden kattavaan sopimukseen puolustaja Dmitry Megalinskyn kanssa.

34-vuotias venäläinen tuo TUTO:n joukkueeseen valtavasti kokemusta. Megalinsky on pelannut urallaan peräti 435 KHL-ottelua ja 47 maaottelua.

– Kevään ratkaisupelit ovat fyysisiä ja pelejä tulee paljon lyhyessä ajassa, joten silloin tarvitaan leveyttä kokoonpanoon ja sitä nyt saatiin. Lisäksi saimme erittäin kovan vahvistuksen, siitä kertoo jo herran ura. Megalinsky tuo joukkueeseemme myös valtavan määrän kokemusta, joka on nuorelle joukkueellemme tärkeää. Toimisto on tehnyt erinomaista työtä pelaajahankinnoissa. Odotan innolla ensi viikkoa ja ensimmäisiä yhteisiä jääharjoituksia, TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös Megalinsky on innoissaan uudesta pestistään.

– Tulen TUTOon valtavalla innolla. Tämä on urani ensimmäinen kerta, kun pelaan Venäjän ulkopuolella. Tämä on myös ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun pääsen joukkueeseen, jolla on mahdollisuus menestyä. Aionkin nauttia kevään aikana TUTO:n ja Turun tarjoamista uusista kokemuksista ja haluan voittaa TUTO:n kanssa mestaruuden, venäläispuolustaja sanoi.