Huhupuheille stoppi! Teemu Ramstedt avautuu ”lappukohusta”: ”Olen ollut kohtuuttomassa mankelissa”

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPasta ennen siirtoikkunan sulkeutumista lähtenyt Teemu Ramstedt kommentoi aiempaa mediakohua nyt avoimesti seuran verkkosivuilla.

Kokenut hyökkääjä yhdistettiin aiemmin huhupuheissa ”lappukohuun”, jonka myötä hänen uskottiin myös tippuneen kokoonpanosta. Myös siirtyminen Kiekko-Espooseen liitettiin kyseiseen huhuun.

Ramstedt kertoo kuitenkin, ettei tällä ollut mitään tekemistä kokoonpanosta sivuun jäämisen kanssa.

– Olen ollut viime viikot mielestäni kohtuuttomassa mankelissa. Olen toiminut mielestäni oikein ja kantanut vastuuta myös niin sanotussa lappuasiassa puuttumalla siihen. Kaikki muu olisi ollut vastuunpakoilua.

– Olin pelannut tammikuun lopussa ja helmikuun alussa pienen vamman kanssa ja lopulta jäin pois kokoonpanosta valmennuksen tahdosta. Koin toki itsekin, että en pystynyt parastani antamaan siinä kohtaa. Sain sen päätöksen jälkeen jäädä pois jäältä lepäämään ja kuntouttamaan vammaani yhdessä fysioterapeuttien kanssa. Olin ennen siirtorajaa jo täydessä pelikunnossa, mutta valmennuksen päätöksellä en silti pelannut. Hyväksyin nämä päätökset, Ramstedt kertoo SaiPan sivuilla.

Vaikka ura lappeenrantalaisseurassa jäi lyhyeksi, niin hän on silti kiitollinen SaiPalle.

– Omat katseeni kiinnittyvät nyt tulevaan kohti Kiekko-Espoon tarinaa, mutta ennen sitä haluan kiittää SaiPaa, joukkueen pelaajia, huoltoa ja muuta taustaryhmää. Suuri kiitos myös kannattajille! Arvostan myös monesta suunnasta tullutta tukea näinä vaikeinakin hetkinä, Ramstedt päättää.