Winnipeg Jets pyöräytti vaihtokaupan ja hankki uuden sentterin – ketjukaveri Patrik Laineelle?

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets vahvistaa sentteriosastoaan. Joukkue on hankkinut Cody Eakinsin Vegas Golden Knightsista. Hintana oli ehdollinen neloskierroksen varausvuoro, josta tulee kolmannen kierroksen varausvuoro, jos Eakin tekee jatkosopimuksen Winnipegiin.

Alkukauden 41 ottelussa Eakin on nakuttanut tehot 4+6=10, ja hänen tehotilastonsa on yhdeksän pykälää pakkasen puolella. Viime kausi oli 28-vuotiaan sentterin NHL-uran paras. Hän nakutti runkosarjan 78 ottelussa tehot 22+19=41.

Eakin tunnetaan NHL:ssä erinomaisena kahdensuunnan hyökkääjänä, mutta hän voi nousta Winnipegissä isompaankin rooliin. Joukkueen luottosentteri Bryan Little on loukkaantumisen vuoksi sivussa koko loppukauden.

Winnipegin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on pelannut kaudella 2019-20 lähinnä ykkösketjussa Mark Scheifelen rinnalla. Winnipegin ketjupyörittelyn tuntien suomalaistykille on luvassa peliaikaa myös Eakinin rinnalla.