Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen sai yöllä NHL:ssä turpaansa ottelussa Florida Panthersia vastaan. Suomalaishyökkääjä kaatui jään tasalle MacKenzie Weegarin kanssa käydyn pystypainin jälkeen. Toronto-pelaajan naamari oli ikävän näköisesti verillä.

Tilanne sai alkunsa Kapasen taklattua Weegaria. Sen jälkeen tämä antoi suomalaiselle poikittaista mailaa ja lopulta piru oli irti.

Toronto voitti 5-3 pelin, jossa Kapanen onnistui myös maalaamaan. Suomelle nuorten maailmanmestaruuden tammikuussa 2016 jatkoerässä sinetöinyt pelaaja iski vaahteranlehtipaidoille 3-2-kavennuksen avauserässä.

– Mielestäni puolustajamme ovat pelanneet hienosti. Mielestäni pidimme heidän ykköstykkinsä pois meidän puolustusalueeltamme. Se auttoi aika paljon. Mutta on selvää, että pelaaminen hyökkäysalueella on jees, Maple Leafs -hyökkääjä William Nylander muotoili NHL:n verkkosivuilla.

Kapanen jäi vain syöttöpinnan päähän Gordie Howe -hattutempusta.

– Olemme yhä hyvällä paikalla, mutta tarvitsemme voittoja. Teemme kaikkemme taas seuraavassa pelissä, Florida-kippari Aleksander Barkov summasi.