Liigan pudotuspeleistä putoavan Pelicansin kokoonpano saattaa herättää lähinnä hilpeyttä. Joukkue kohtaa keskiviikkona Vaasassa Sportin nipulla, jossa on Liigan sivujen mukaan kaksi täyttä hyökkäysketjua ja kaksi pakkiparia.

Pelicansin ykkösketju on todella yllättävän kuuloinen mallia Tomi PurmolaRoope ElimäkiMiro-Pekka Saarelainen. Purmolan tavoin liigajäillä debytoivat kakkosketjun laituri Niklas Virtanen ja Niko-Petteri Nuutinen. Viimeisenä mainitun nimeä ei ainakaan päivällä näkynyt Liigan sivujen kokoonpanossa.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Aamujäät: ✅

Tomi Purmola, Niko-Petteri Nuutinen ja Niklas Virtanen tekevät tänään Vaasassa Liiga-debyyttinsä. 😎

#PelicansFi #Liiga

Pelicansin kokoonpanon vajaus on selitettävissä sillä, että Pelicansin A-nuoret pelaavat illalla tärkeässä pelissä. Panoksena on kotietupaikka puolivälieriin ja samalla suora puolivälieräpaikka.