Lukko on menettämässä täksi kaudeksi Raumalle saapuneet Westerholmin kaksoset Pathrikin ja Ponthuksen.

28-vuotiaat hyökkääjätaiturit ovat ruotsalaisen Expressen-lehden tietojen mukaan palaamassa kotimaahansa ja tulevan kauden joukkue olisi SHL:n Malmö Redhawks.

– Minulla ei ole tähän kommentoitavaa. Pidän tästä kaksikosta ja olen jo vuosia yrittänyt hankkia heidät. Tiedän heidän onnistuneen hyvin Suomessa, toteaa Redhawks-GM Patrik Sylvegård asiasta tiedusteltaessa.

Paikka olisi Westerholmeille melko tuttu, sillä kaksikko pelasi joukkueessa neljän kauden ajan 2008-12 ensin junioreissa ja myöhemmin myös aikuisten tasolla.

Westerholmit saapuivat Lukkoon pelattuaan upean viime kauden SHL:n Frölunda HC:n riveissä. Tuolloin palkintokaappiin napsahti sekä Ruotsin mestaruus että Mestareiden liiga CHL:n voittopokaali.

Kaksoset ovat kuuluneet tällä kaudella Lukon kärkihyökkääjiin ja ovat ryhmän parhaat pistelingot heti ykköstykki Justin Danforthin (23+28=51) jälkeen.

Pathrikin saldo 49 ottelussa on 36 (14+22) tehopistettä ja Ponthus on puolestaan summannut 56 ottelussa 39 (22+17) pinnaa.

Lukon ryhmä vaikuttaisi menevän ainakin kärkihyökkääjien osalta sesongin päätteeksi melkoisen uuteen uskoon, sillä myös toista kauttaan Raumalla viihtyvän Danforthin uskotaan tähyävän rahakkaampiin sarjoihin.