Pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu Nordic Entertainment Group (NENT Group) on päättänyt alentaa väliaikaisesti urheilupakettiensa hintaa Viaplay-suoratoistopalvelussaan.

NENT:llä on useiden urheilusarjojen televisiointioikeudet, kuten NHL:n ja KHL:n, mutta tällä hetkellä lähes kaikki lajit ovat tauolla tai kausi on kokonaan peruttu. Tästä syystä Viaplayn Sport ja Total -paketeista veloitetaan jatkossa ainoastaan 9,99 euroa kuukaudessa. Muutos koskee uusia ja nykyisiä asiakkaita. Hiinta on välittömästi voimassa.

– Edessämme on ennennäkemätön tilanne. Kunnioitamme urheilutapahtumien järjestäjien päätöksiä ympäri maailmaa, jotka ovat keskittyneet terveyden suojelemiseen ja urheilijoiden sekä fanien hyvinvointiin, NENT-konsernin toimitusjohtaja Anders Jensen toteaa yrityksen tiedotteessa.

Lähes kaiken urheilun ollessa tauolla kanavapakettein tarjonnasta löytyy kuitenkin useita elokuvia, sarjoja sekä erilaisia urheiludokumentteja.