The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun kertoi, että NHL-joukkueiden GM:t ja liiga pitivät äskettäin palaverin kauden jatkosuunnitelmista. Toimittaja kertoi, että NHL oli kysynyt seuroilta näiden hallien käyttötilannetta jopa ensi heinäkuun loppuun.

Tästä on pääteltävissä siis se, että toistaiseksi koronaviruksen pilaamaa taalasarjaa saatetaan pelata pitkälle loppukesään. Mikäli taudin takia kesken oleva sesonki jossain vaiheessa jatkuu, eivät pelit alkaisi ilman treenaamista. Joukkueet saisivat järjestää lyhyet leirit.

– Arvioni on, että huhtikuun loppuun mennessä meidän pitäisi tietää, onko kausi alkamassa uudelleen vai ei.

– En tarkoita, että NHL:ää on pelattava huhtikuun loppuun mennessä. Tarkoitan, että NHL:n on tiedettävä siihen mennessä, voivatko pelaajat palata treeneihin ennen kauden toukokuista alkamista.

NHL:llä on pieni kiire, sillä loppukesästä ohjelmassa olevien Tokion olympialaisten on tarkoitus alkaa 24. heinäkuuta. NHL ei haluaisi järjestää Stanley Cupin finaaleita samaan aikaan näiden kanssa.