Tapparan yksi tuoreimmista pelaajahankinnoista pelaa ensi kauden lainalla Mestiksessä.

TUTO Hockey tiedottaa verkkosivuillaan, että se vahvistuu maalivahti Kari Piiroisella, joka pelasi kaksi edelliskautta Kanadan junioriliigassa OHL:ssä.

– Tosi hyvillä fiiliksillä lähden ensi kauteen. En malta odottaa, että pääsen takaisin Suomeen pelaamaan ja edustamaan TUTOa ja myös Tapparaa. Pääsen pelaamaan kovia pelejä molemmissa joukkueissa ja myös treenaamaan laadukkaasti, joten tämä auttaa kaikkia osapuolia. Todella hyvällä fiiliksillä olen tulossa TUTOon ja olen kuullut tutuilta seurasta paljon hyvää, Piiroinen kehuu turkulaisseuran sivuilla.

18-vuotiaasta maalivahtilupauksesta voidaan odottaa tulevaisuudessa kansainvälisen tason pelaajaa. Hän murtautui jo kuluneella kaudella Suomen alle 20-vuotiaiden MM-joukkueeseen. Turnauksessa vastuuta tuli yhdessä ottelussa.