Jokerit on vahvistamassa rivejään kahdella kovalla ruotsalaispelaajalla, kertoo HockeyNews.se.

Sivuston tietojen mukaan puolustaja Jonathan Pudas ja maalivahti Anders Lindbäck (arkistokuvassa) olisivat helsinkiläisryhmän pelaajia tulevalla kaudella.

Skellefteå AIK:ssa viimeiset kolme sesonkia pelannut 26-vuotias Pudas on ollut jo pitkään yksi SHL:n parhaista puolustajista. Taitava pakki summasi päättyneellä kaudella ennätyspisteensä, kun 52 ottelun saldo oli komea 13+23=36.

31-vuotias Lindbäck pelasi päättyneellä kaudella huippusesongin KHL:n Torpedo Nizhny Novgorodissa napaten kiekot 36 ottelussa torjuntaprosentilla 92,3 ja päästäen taakseen keskimäärin 2,39 maalia peliä kohden.

Lindbäck on takavuosilta tuttu myös Liigasta. NHL:n työsulkukaudella 2012-13 hän torjui Ilves-paidassa 13 ottelua komein tilastoin. Torjuntaprosentti oli 93,0 ja taakse tehtiin keskimäärin 2,33 maalia ottelua kohden.

Veskari on pelannut urallaan myös 130 NHL-ottelua.