Mestiksen mestaruutta kauden 2018-19 päätteeksi juhlinut Ketterä tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Pahveista kolme on jatkosopimuksia ja neljäs uusi.

Hyökkääjät Roope Mäkitalo, Arttu Rämö ja Jesse Hallikas jatkavat seurassa yhden vuoden lapuilla. Uutena pelaajana Imatralla nähdään Jokerien nuorista tuleva puolustaja Jami Hänninen.

Lahtelaislähtöinen Mäkitalo on pelannut Liigan puolella muutamia otteluita. Mestiksessä hän on tehnyt yhteensä 158 pelissä tehot 42+63=105 (+13).

– Roope oli kuluneella kaudella iso osa meidän erittäin vahvaa keskikaistaa ja osoitti erinomaista halua kehittyä pelaajana seuraavalle tasolle. Parhaimmillaan hän on erittäin viihdyttävä ja käänteentekevä pelaaja pelin sisällä, Ketterä-luotsi Maso Lehtonen sanoi.

Rämö puolestaan kiskoi päättyneellä kaudella jopa 19 maalia ja kaikkiaan 37 pinnaa (+16). Hänet hankittiin Mestikseen Lehtosen mukaan aikoinaan mustana hevosena.

– Rämö on itselle tuttu pelaaja Nuorten Mestiksestä, ja potentiaali oli tiedossa. Hän osoitti myös selkeää intohimoa omaa kehittymistään kohtaan, Lehtonen kehui erinomaisen peliälyn hyökkääjää.

– Hän pystyy tekemään poikkeuksellisia ratkaisuja kiekolla. Kun saadaan lisää voimaa runkoon kesän aikana ja hymyä huulille, niin ehkä ensi kaudella kehtaa jo tuulettaakin maalejansa.