TPS:n pelaajatarkkailijana nykään toimiva takavuosien tähtipelaaja Tomi Kallio avaa tuoreessa Hunajast-podcastissa tällä kaudella ajoittain jopa yleiseksi naurunaiheeksi kotimaan kiekkopiireissä joutuneen menestysseuran ensi kauden suuntaviivoja.

Turkulaisseura uutisoi perjantaina tehneensä peräti kuusi uutta pelaajasopimusta, joskaan joukkue ei vielä ole ensi kauden osalta valmis.

– Sellaista nälkää ja jonkun näköistä draivia viime kauden joukkueesta puuttui. Ryhmässä oli ehkä liian paljon tyytyväisyyttä sen suhteen, että saa pelata Tepsissä ja Liigassa. Nuoret hankinnat on otettu mukaan tuomaan nälkää, draivia, kilpailua, menoa ja meininkiä – se on ollut selvä linjaus, Kallio avaa.

– Totta kai ymmärretään myös, ettei voida mennä pelkkien 18-vuotiaiden kanssa Liigaan vaan tarvitaan kokeneempia jätkiä, joita on joukkueessa jo muutama ja joita tarvitaan vielä muutama lisää. Sitten kun saadaan sellainen kombinaatio, jossa on nuoruuden intoa, hulluutta ja nälkää sekä kokeneempia jätkiä, joille voittaminen on se tärkein juttu, niin uskon meidän olevan hyvällä tiellä, Kallio linjaa.

Voit kuunnella Hunajacastin uusimman jakson kokonaisuudessaan täältä.