Suomessa kaudella 2017-18 käväissyt Alex Lavoie on vaihtamassa todennäköisesti ensi kaudeksi maisemaa.

27-vuotiaan kanadalaishyökkääjän sopimus on tällä hetkellä katkolla norjalaisen Frisk Askerin kanssa, ja ottajia löytyisi monestakin eri suunnasta. Tosin koronavirustilanne on saanut jotkut seurat vetäytymään.

– Agenttini työskentelee asian parissa ja toivottavasti saan pian jotain selville. Yksi vaihtoehto on jäädä Norjaan, toinen on Ruotsi. Katsotaan mitä tapahtuu, Lavoie paljasti HockeyNews-sivustolle.

Samalla hän kertoi, että Ruotsiin paluu kiinnostaisi kovastikin.

– Kun olin viimeksi Ruotsissa, se meni todella hyvin, joten olen aina avoin sinne palaamisen suhteen, Lavoie kertoi toteamalla samalla, että koronavirus voi kuitenkin vaikeuttaa ainakin SHL-sopimuksen saamista.

Kanadalainen muistetaan myös Liigasta ja KalPasta reilun kahden vuoden takaa. Hän ehti pelaamaan kuopiolaisseurassa ainoastaan 16 ottelua, joiden jälkeen 1+1-vuotinen sopimus purettiin roolin jäätyä paljon odotettua pienemmäksi.